PONOVNO ODPRTJE VRTCA

 
Spoštovani starši!
Polni navdušenja vam sporočamo, da je sprejet odlok, s katerim se v torek, dne 9. februarja 2021 odpirajo vsi vrtci po Sloveniji.

 

Zbirnih skupin zaenkrat v vrtcu ne bo, urniki strokovnih delavcev bodo prilagojeni na ure prihodov in odhodov otrok v posameznem oddelku. V ta namen vas prosimo, da se čim bolj točno držite napisanih ur prihoda in odhoda otroka iz vrtca.

Epidemija še ni zaključena, tako da moramo še naprej dosledno upoštevati vsa priporočila NIJZ za preprečevanje okužb.
Prosimo vas, da v vrtec pripeljete le zdravega otroka (Izpolnjena Izjava staršev pred vstopom otroka v vrtec). Svetujemo naj otroka pripelje v vrtec odrasla oseba iz istega gospodinjstva. Zaradi posameznih primerov okužb znotraj družin, preprečevanja širjenja virusa in posledično zaščite ostalih otrok in strokovnih delavk, bo sprejemanje in oddajanje otrok v in iz vrtca potekalo v predprostoru garderobe vrtca (pozvonite). Pri tem starši upoštevajte potrebno razdaljo ( 2m) do vzgojiteljic, drugih otrok in staršev.  Zaradi intenzivnejšega zračenja naj imajo otroci s seboj dodatna oblačila. Otroci v vrtec ne prinašajo igrač in knjig, le ninice in dude bodo strokovne delavke pospravile na ustrezno mesto v igralnici  (Po Higienskih priporočilih za preprečevanje širjenja okužbe s Sars-CoV-2 v vrtcih iz NIJZ).

Za varen prihod in odhod otrok v in iz vrtca z vso odgovornostjo poskrbijo starši.

Z dnem odprtja vseh vrtcev, so storitve vrtca za starše plačljive. Če je otrok odsoten zaradi karantene, so starši plačila oproščeni. V primeru, da bi vrtec moral zapreti oddelek ali enoto zaradi okužb z virusom SARS-CoV-2, so starši oproščeni plačila. 

Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje in se veselimo ponovnega odprtja vrtca za vse otroke!
Dobrodošli nazaj!
 
Urška Komel, pomočnica ravnatelja za vrtec
(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...