NUJNO VARSTVO OTROKA OD 7.12.2020 DO 11.12.2020

Spoštovani.

Za vse , ki morate tudi v tednu med 7.12.2020 in 11.12.2020 opravljati delovno obveznost in varstva ne morete zagotavljati na drug način, bo v skladu z vsemi ukrepi še naprej organizirano delovanje vrtca v minimalnem obsegu, ki je namenjeno samo staršem, ki nujno potrebujejo varstvo otrok.

Starši, katerih otroci ne bodo obiskovali vrtca v naslednjem tednu, bodo za dneve odsotnosti otroka, oproščeni celotnega plačila vrtca.

Na usmeritve MIZŠ, NIJZ ter Mestne občine Nova Gorica boste starši še naprej to dokazovali s potrdilom delodajalca obeh staršev, ki ga podpisanega in ožigosanega oddate strokovnim delavcem ob prihodu v vrtec (ali najkasneje prvi dan ob odhodu otroka iz vrtca) in izjavo o zdravju otroka. Starši, ki ste že oddali potrdilo in velja do nadaljnjega, ga ne potrebujete ponovno prinašati. 

Za nujne primere je trenutno organizirano dežurstvo v enoti Solkan.

V vrtec pripeljete le ZDRAVE OTROKE. 

Prosimo vas, da sporočite strokovni delavki tudi če je vaš otrok okužen, če imate okužbo v družini (v tem primeru mora otrok ostati v domačem varstvu), če ste bili v stiku z okuženo osebo, če imate starši odrejeno karanteno ipd.


Otroci bodo v vrtcu razporejeni v manjše skupine. Poskrbeli bomo, da se bodo otroci v vrtcu dobro počutili in preživeli dan v spodbudnem in varnem okolju.

Potrebo po nujnem varstvu za teden od 7.12.2020 do 11.12.2020 sporočite do jutri, 04.12.2020 do 12 ure. V primeru, da ne dobimo vašega odgovora do te ure, bomo smatrali, da varstva ne potrebujete.

Zaradi epidemioloških ukrepov moramo organizirati delo tako, da se otroci čim manj mešajo med seboj, zato potrebujemo tudi podatek o urah, od kdaj do kdaj boste potrebovali varstvo.

Potrebo po varstvu javite 

na elektronski naslov:

urskak@sola-solkan.si

ali

na telefonsko številko vrtca: 05 330 77 04

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...