POZDRAV

Spoštovani otroci, starši, stari starši …

Prebujamo se v jutra, ko vsi ostajamo doma. Vzgojiteljice in ostali zaposleni v vrtcu, otroci, starši … V tem trenutku, ko se življenja na ulici ustavljajo, naj bo vsem nam na prvem mestu predvsem skrb za lastno zdravje in življenje. Tako za nas, kot za vas, je to posebna situacija. Pred nami je bila in še bo nova, vsem nam neznana preizkušnja. Preteklo je res že veliko časa odkar smo se zadnje videli v naši “mali hišici”, se družili, predvsem pri igri, prepevali, risali, ustvarjali in spoznavali našo bližnjo in širšo okolico. Naši najmlajši so se navadili na njihov drugi dom in sprejeli strokovne delavke za njihove.

Vse zaposlene se zavedamo, da bo ponovna vrnitev otrok v vrtec za nekatere težka in potrebno bo imeti veliko potrpljenja in razumevanja za vzpostavitev dnevne rutine in socialnega stika tako z otroki kot z vzgojiteljicami, nekateri otroci pa že nestrpno čakajo dan, ko se spet srečajo s prijatelji iz skupine in ostalimi otroki, seveda pa tudi z njihovimi vzgojiteljicami, ki so si v tem času nabrale veliko pozitivne energije in ustvarjalnih idej za preživljanje časa z vašimi otroki.

Vse, otroke, starše, stare starše in vse, ki imate kontakt z nami, vas zaposlene vrtca lepo pozdravljajo in z nasmehom na obrazu pričakujejo dan, da se z vašimi otroki ponovno pozdravijo, nasmejejo, pogovorijo … preživijo veliko neponovljivih trenutkov, ki smo jih v tem času zamudili.

Ne vem, koliko časa bomo še doma. Upam, po napovedih, da se bomo kmalu srečali. Morda ne z vsemi naenkrat, vendarle se bomo.

 

Na snidenje …

Pomočnica ravnatelja za vrtec

Urška Komel

 

(Skupno 272 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...